MICRONEEDLING ÎN ORADEA

TRATAMENTE COSMETICE AVANSATE

Aceasta procedura determina regenerarea pielii datorita lezarii stratului cornos cu micro-ace sterile, fiind o procedura minim invaziva si totodata cu rezultate remarcabile.

Stimuleaza crearea de colagen si elastina, are efect de intinerire, imbunatateste aspecul pielii, trateaza ridurile de expresie, cicatricile post-acneeice, porii dilatati, laxitatea tegumentara, acneea, vergeturile, penetrarea crescuta a ingredientilor in derm.

Nora Pop este cosmetician licentiat si absolventa a cursurilor de perfectionare in microdermabraziune si microneedling ale Academiei ReflexoVital Cluj-Napoca.

În acest articol, vom explora beneficiile fascinante ale microneedling-ului și cum această procedură revoluționară poate transforma aspectul și textura pielii tale. Sunt Nora Pop, cosmeticiana și skin care specialist licențiat Image Skincare USA, și voi fi ghidul tău în această călătorie spre o piele perfectă.

Ce este microneedling-ul și cum funcționează? Microneedling-ul este o procedură estetică non-invazivă, care implică utilizarea unui dispozitiv cu ace fine pentru a crea micro-canale în stratul superficial al pielii.

Aceste mici perforații stimulează procesul de regenerare a pielii și promovează producția de colagen și elastină, substanțe esențiale pentru menținerea elasticității, fermității și aspectului tânăr al pielii.

Beneficiile miraculoase ale microneedling-ului:

  1. Reducerea ridurilor și liniilor fine: Microneedling-ul stimulează producția de colagen, care ajută la umplerea ridurilor și a liniilor fine, conferindu-ți un aspect mai neted și mai tânăr. Pe măsură ce pielea se regenerează, textura devine mai uniformă, iar ridurile devin mai puțin vizibile.

  2. Tratamentul cicatricilor și a imperfecțiunilor pielii: Microneedling-ul poate fi o soluție eficientă pentru tratarea cicatricilor post-acnee, a vergeturilor și a altor imperfecțiuni ale pielii. Procedura ajută la reconstrucția țesutului și la îmbunătățirea aspectului general al pielii, oferindu-ți un ten mai uniform și mai radiant.

  3. Uniformizarea și îmbunătățirea texturii pielii: Microneedling-ul contribuie la uniformizarea texturii pielii prin stimularea regenerării celulare și a producției de colagen. Astfel, pielea devine mai fină, mai catifelată și mai suplă, oferindu-ți un aspect general îmbunătățit și o bază perfectă pentru aplicarea machiajului.

  4. Reducerea hiperpigmentării și a petelor întunecate: Microneedling-ul poate contribui la estomparea hiperpigmentării și a petelor întunecate cauzate de expunerea la soare sau de acnee. Procedura stimulează producția de melanină uniformă și ajută la uniformizarea tonului pielii, oferindu-ți un ten mai luminos și mai radiant.

  5. Absorbția mai eficientă a produselor de îngrijire a pielii: Prin crearea micro-canalelor în piele, microneedling-ul facilitează penetrarea și absorbția maximă a produselor de îngrijire a pielii utilizate în timpul procedurii. Aceasta înseamnă că ingredientele active din seruri, creme și alte produse pe care le utilizezi vor ajunge în straturile mai profunde ale pielii, maximizând beneficiile acestora.

Utilizez echipamente de ultimă generație și produse de calitate superioară, pentru a garanta o experiență sigură și eficientă. 

Vei fi în mâinile unui profesionist experimentat, care va personaliza tratamentul în funcție de nevoile tale specifice și va asigura confortul și satisfacția ta pe parcursul întregii proceduri.

Microneedling-ul reprezintă un pas important în îngrijirea pielii și în obținerea unei texturi și a unui aspect perfect. Beneficiile acestei proceduri non-invazive sunt evidente în reducerea ridurilor, tratarea cicatricilor, uniformizarea texturii și îmbunătățirea generală a pielii.

NORA POP Beauty Studio

Str. Aurel Lazăr 21, Oradea

Descoperă alte servicii

Microneedling

MICRONEEDLING ÎN ORADEA TRATAMENTE COSMETICE AVANSATE DESCOPERA OFERTA DE PRETURI...

1 thought on “Microneedling”

Comments are closed.