Nora Pop Deluxe Facial 💎

O nouă modă în skincare pe care trebuie să o încerci! Imaginează-ți un ten strălucitor, neted și perfect hidratat, ca o sticlă strălucitoare

Descoperă Secretul Strălucirii cu Tratamentul Cosmetic Deluxe Facial by Nora Pop!

Este momentul să descoperi secretul unei pielii perfecte și să te bucuri de rezultatele uimitoare pe care le oferă această combinație de tehnici avansate în îngrijirea pielii.

Dermaplaning & Peeling

Tratamentul nostru îmbină atent două metode de top în industria skincare-ului: dermaplaning și peeling-ul facial, pentru a-ți oferi o experiență de înfrumusețare completă și deosebit de eficientă.

Dermaplaningul este o tehnică delicată, care utilizează o lamă special concepută pentru a exfolia cu grijă stratul superficial al pielii. Astfel, se elimină celulele moarte și impuritățile, dezvăluind o piele netedă și luminoasă.

Peeling-ul facial, realizat cu produse de înaltă calitate de la IMAGE Skincare USA, completează procesul, ajutând la îndepărtarea celulelor moarte și stimulând regenerarea celulară. Rezultatul? O piele revigorată, cu aspect mai tânăr și mai sănătos.

Alătură-te celor care își redescoperă încrederea în frumusețea pielii cu Nora Pop  Programează acum o ședință și experimentează răsfățul și eficacitatea Tratamentului Cosmetic Deluxe Facial!

Exclusiv in Oradea: Tratamentul Cosmetic Deluxe Facial, realizat cu produsele premium de la IMAGE Skincare USA

glassskin #dermaplaning #peeling #tratamentfacial #oradea

Nora Pop Deluxe Facial 💎

 

 

Discover the Secret of Radiance with the Nora Pop Deluxe Facial Treatment!

It’s time to uncover the secret to flawless skin and indulge in the amazing results provided by this combination of advanced skincare techniques.

Our treatment carefully combines two top methods in the skincare industry: dermaplaning and facial peeling, to offer you a complete and highly effective beauty experience.

Dermaplaning is a delicate technique that uses a specially designed blade to gently exfoliate the skin’s surface layer. This removes dead cells and impurities, revealing smooth and luminous skin.

Facial peeling, performed with high-quality products from IMAGE Skincare USA, completes the process, helping to remove dead cells and stimulate cellular regeneration. The result? Refreshed skin with a younger and healthier appearance.

Join those who are rediscovering confidence in their skin’s beauty at NoraPop.ro

Book a session now and experience the luxury and effectiveness of the Deluxe Facial Treatment by IMAGE Skincare!

Exclusive: Deluxe Facial Treatment, performed with premium products from IMAGE Skincare USA

NORA POP Beauty Studio

Str. Aurel Lazăr 21, Oradea

1 thought on “Deluxe Facial”

  1. Pingback: NOU in Oradea: Nora Pop Beauty Studio! – Girlsite

Comments are closed.