Curs de Laminare Gene și Sprâncene în Oradea

Inscrie-te la Nora Pop Beauty Studio!

Dacă ești interesat de un curs de laminare gene și sprâncene în Oradea, Nora Pop Beauty Studio este locul ideal pentru tine!

Situat ultra-central pe Strada Aurel Lazăr nr. 21, Nora Pop Beauty Studio îți oferă o experiență de învățare completă și de înaltă calitate în tehnica de laminare a genelor și sprâncenelor.

Ce este Laminarea de Gene și Sprâncene?

     Laminarea genelor și sprâncenelor este un tratament non-invaziv care oferă un aspect spectaculos și bine definit.

Procedura presupune utilizarea unor soluții speciale care modelează, îndreaptă și fixează firele de păr, oferindu-le un aspect natural și expresiv. Acest tratament este ideal pentru obținerea unor gene și sprâncene mai lungi, mai curbate și perfect conturate fără a fi necesar să folosești mascara sau alte produse cosmetice zilnic.

Instruire Completă într-o Zi!

Cursul de laminare gene și sprâncene oferit de Nora Pop Beauty Studio din Oradea este special conceput pentru make-up artiști și cosmeticiene.

Acest curs intensiv de o zi îți va oferi toate cunoștințele și abilitățile necesare pentru a stăpâni tehnica de laminare de laminare durează o zi, oferindu-ți atât instruire teoretică, cât și practică.

La finalul cursului, vei primi un kit complet, conținând toate produsele necesare pentru a începe imediat să oferi acest serviciu clientelor tale chiar din ziua absolvirii!

Întrebări Frecvente

 

Cât durează cursul de laminare gene și sprâncene?

Cursul durează o zi, timp în care vei învăța toate etapele necesare pentru a stăpâni tehnica de laminare.

Unde se ține cursul în Oradea?

Cursul se desfășoară la Nora Pop Beauty Studio, situat ultra-central pe Strada Aurel Lazăr nr. 21, Oradea, vis a vis de Parcul Independeței. Pucnte de reper: Podul Intelectualilor, DSP Oradea, Petit Cafe.

Cât costă cursul de laminare gene în Oradea?
  • 300 EURO, la cursul BNR din ziua plătii.

Pretul actualizat al tuturor cursurilor il poti gasi aici. 

De ce sa aleg acest curs si nu altul?

 Daca doresti sa te specializezi în această tehnică revoluționară și să oferi servicii de top clientelor tale, este recomandat să inveți de la experți in domeniu. Comparativ cu alte opțiuni disponibile în Oradea, Nora Pop Beauty Studio se distinge prin experiența in domeniu, calitatea instruirii, suportul continuu, locația centrală și beneficiile suplimentare oferite absolventelor. 

Prețurile cursurilor sunt competitive, iar Nora Pop Beauty Studio oferă și posibilitatea de plată în 3 rate cu orice card STAR emis de Banca Transilvania, făcând astfel cursul accesibil pentru toți cei interesați să își îmbunătățească abilitățile în domeniul beauty.

Alătură-te Comunității Absolventelor!

Înscrie-te la cursul nostru de laminare gene și sprâncene și devino parte din comunitatea exclusivă a absolventelor Nora Pop Beauty! Beneficiază de îndrumare continuă din partea Norei si a trainerilor noștrii și profită de reduceri la următoarele cursuri de specializare și  cosmetică avansată.

Îmbunătățește-ți constant abilitățile și rămâi la curent cu cele mai noi tehnici în domeniul beauty. 

Înscrie-te acum la cursul de laminare gene și sprâncene din Oradea și transformă-ți pasiunea pentru frumusețe într-o carieră de succes!

NORA POP Beauty Studio

Str. Aurel Lazăr 21, Oradea