NORA POP BEAUTY STUDIO

Cursuri Individuale în Oradea

 

Am pregătit o serie de cursuri special concepute pentru a vă ajuta să vă dezvoltați abilitățile în domeniul frumuseții.  Cu peste 10 ani de experiență în make-up și cosmetică, sunt aici să vă ghidez pas cu pas pentru a învăța cele mai noi și eficiente tehnici.

Ce Puteți Învăța?

Curs Individual Automachiaj

Învață să creezi look-uri profesionale pentru orice ocazie. Veți descoperi tehnici avansate de aplicare a machiajului și secretele unui make-up de durată. Afla mai multe aici!

Vei invăța 3 tipuri de machiaj, ai la dispozitie toate produsele necesare si primești suportul de curs.

Laminare de Gene și Sprâncene

 Descoperă procedura de laminare, care oferă un aspect spectaculos, definit și de lungă durată pentru gene și sprâncene. Această tehnică non-invazivă ajută la modelarea și fixarea firelor de păr, oferind un look natural și expresiv.

Cursul dureaza o zi, ai la dispozitie toate produsele necesare si primesti un kit 🎁  pentru a incepe cu incredere aceasta procedură.   Afla mai multe aici!

Microneedling și Dermaplaning

 Explorează beneficiile microneedling-ului, o procedură estetică non-invazivă ce stimulează regenerarea pielii și producția de colagen, îmbunătățind astfel textura și tonusul pielii. Dermaplaning-ul, pe de altă parte, este perfect pentru a obține o piele fină și radiantă, prin exfolierea stratului superior al pielii.

Hyaluron Pen

Învață să utilizezi Hyaluron Pen pentru augmentarea buzelor fără ace. Această metodă inovatoare utilizează presiunea pentru a introduce acidul hialuronic în piele, oferind un aspect natural și voluminos.

Fiecare curs este personalizat pentru a se potrivi nevoilor și nivelului de experiență al fiecărui cursante.

Folosim cele mai noi și avansate tehnici și echipamente pentru a asigura rezultate excelente iar Studio-ul nostru din Centrul Orașului Oradea este amenajat pentru a oferi o experiență plăcută și confortabilă

 

NORA POP Beauty Studio

Str. Aurel Lazăr 21, Oradea

Descoperă alte servicii

Deluxe Facial

✨Nora Pop Deluxe Facial 💎 O nouă modă în skincare...

Tratamente Cosmetice

NORA POP Skincare Specialist TRATAMENTE COSMETICE ORADEA IMAGE Skincare USA...