Curs de Automachiaj cu Nora Pop

..sau cum sa ai un machiaj reusit la tine acasa!

Dacă dorești să înveți arta automachiajului și să te bucuri de un look profesionist creat chiar de tine, Nora Pop Beauty Studio din Oradea îți oferă ocazia perfectă!

Cursul nostru de automachiaj este conceput pentru a-ți oferi toate cunoștințele și abilitățile necesare pentru a realiza machiaje impresionante, adaptate nevoilor și stilului tău personal.

De Ce Să Alegi Cursul de Automachiaj ?

     Cursul nostru combină sesiuni teoretice bine structurate cu practică intensă, astfel încât să poți aplica imediat ceea ce înveți.

Vei beneficia de suport de curs tipărit care include noțiuni despre specificul tipului de ten, teoria culorilor, principiile de armonie a machiajului și multe altele

Produse si Materiale Incluse!

Toate produsele și materialele necesare în cadrul cursului sunt incluse, folosind doar produse de calitate profesională.

Vei învăța să utilizezi corect pensulele și produsele, asigurându-te că obții cele mai bune rezultate, iar daca ai nevoie de sfaturi pentru a achizitona produse, iti vom oferi cateva secrete 🙂

 
Ce Vei Învăța în Cadrul Cursului de Automachiaj?
  • Pregătirea Tenului: Cum să îți îngrijești și pregătești tenul înainte de aplicarea machiajului, adaptată tipului tău de ten.
  • Alegerea și Aplicarea Corectă a Produselor: Tehnici pentru aplicarea bazei de machiaj, fondului de ten, anticearcănului, pudrei, fardului de pleoape, blush-ului, rujului și multe altele.
  • Tehnici Avansate: Blush, contouring și strobing pentru evidențierea trăsăturilor, stilizarea sprâncenelor și buzelor.
  • Transformarea Machiajului de Zi în Machiaj de Seară: Cum să adaptezi machiajul pentru diferite ocazii și momente ale zilei.
Unde se ține cursul în Oradea?

Cursul se desfășoară la Nora Pop Beauty Studio, situat ultra-central pe Strada Aurel Lazăr nr. 21, Oradea, vis a vis de Parcul Independeței. Puncte de reper: Podul Intelectualilor, DSP Oradea, Petit Cafe.

Cât costă cursul de automachiaj în Oradea?
  • 300 EURO, la cursul BNR din ziua plătii.

Pretul actualizat al tuturor cursurilor il poti gasi aici. 

De ce sa aleg acest curs si nu altul?

 

Cursul nostru este conceput pentru a oferi o atenție maximă fiecărei participante. Fiecare sesiune este individuală, asigurându-se că înveți într-un mod personalizat și eficient.

Comparativ cu alte opțiuni disponibile în Oradea, Nora Pop Beauty Studio se distinge prin experiența in domeniu, calitatea instruirii, suportul continuu, locația centrală și beneficiile suplimentare oferite absolventelor. 

Vei învăța de la Nora Pop, o profesionistă cu vastă experiență în domeniul machiajului și skincare. Cunoștințele și expertiza ei îți vor oferi încrederea și competențele necesare pentru a excela în automachiaj.

Prețurile cursurilor sunt competitive, iar Nora Pop Beauty Studio oferă și posibilitatea de plată în 3 rate cu orice card STAR emis de Banca Transilvania, făcând astfel cursul accesibil pentru toți cei interesați să își îmbunătățească abilitățile în domeniul beauty.

Alătură-te Comunității Absolventelor!

Înscrie-te la cursul nostru de automachiaj devino parte din comunitatea exclusivă a absolventelor Nora Pop Beauty! Beneficiază de îndrumare continuă din partea Norei si a trainerilor noștrii și profită de reduceri la următoarele cursuri de specializare și  cosmetică avansată.

Locuri limitate!

 

Te invităm să te alături cursului nostru exclusiv de automachiaj la Nora Pop Beauty Studio din Oradea.

Locurile sunt extrem de limitate, având în vedere că fiecare sesiune este organizată individual pentru a-ți oferi o experiență personalizată și detaliată. Cursul durează trei ședințe, timp în care vei învăța toate tehnicile necesare pentru a crea machiaje perfecte, adaptate stilului și preferințelor tale.

Devino propriul tău make-up artist și strălucește în fiecare zi cu machiaje spectaculoase realizate chiar de tine!

 

NORA POP Beauty Studio

Str. Aurel Lazăr 21, Oradea