fbpx

Care cremă cu SPF ți se potrivește?

Despre protecția solară

Hello, beauties! 

Pentru că suntem deja în sezonul însorit, m-am gândit să vă vorbesc despre importanța cremelor cu factor de protecție solară.

Razele UVA și UVB pot fi foarte nocive asupra tenului nostru! Ce sunt acestea?

Razele UVA sunt răspunzătoare de îmbătrânirea prematură a pielii, cresc rata degradării fibrelor elastice, ceea ce duce la apariția ridurilor. Cel mai mare coșmar al nostru, al femeilor! De asemenea pot cauza alergie solară, pete pigmentare (întunecate), cancer de piele.

Razele UVB produc arsurile solare și strică suprafața pielii.

O cremă de protecție solară bună oferă protecție cu spectru larg, adică ne protejează atât de razele UVA, cât și de cele UVB. 

 

Image Skincare a dezvoltat colecția Prevention destinată tuturor tipurilor de ten. Cu siguranță vei găsi și tu crema cu SPF care ți se potrivește cel mai bine.

colecȚia prevention 2020

Prevention Daily Tinted moisturizer spf 30+

Această cremă hidratantă, ușor nuanțatoare, pentru folosire zilnică, oferă protecție pur minerală de spectru larg împotriva razelor solare dăunătoare UVA și UVB.

Formula sa translucidă și nuanțatoare se întinde ușor, oferind pielii o culoare subtilă ce uniformizează tenul și îi acordă o strălucire sănătoasă.

Potrivită pentru toate tipurile de piele.

 

Prevention Daily ultimate protection moisturizer spf 50+

Această cremă hidratantă translucidă ușoară, cu protecție solară UVA/UVB foarte ridicată, oferă pielii cel mai bun nivel de protecție și prevenție. Conține celule stem derivate din plante pentru a întârzia efectele de îmbătrânire ale soarelui asupra celulelor pielii. Potrivit pentru utilizare post-procedura. 

Prevention Daily hydrating moisturizer spf 30+

Cremă hidratantă cu o textură ușoară care se uniform, fără reziduuri. Îmbogățită cu un amestec de antioxidanți, vitamine și ceai verde.

Oferă o protecție maximă și luptă împotriva efectelor dăunătoare ale soarelui.

Potrivită pentru toate tipurile de ten, în special ten uscat/deshidratat.

Prevention Daily Matte moisturizer spf 32+

Cremă hidratantă matifiantă, fără uleiuri și cu o protecție solară cu spectru larg de UVA/UVB. Incorporează tehnologia cu microbureți pentru a absorbi uleiurile de suprafață, oferind pielii un aspect curat și mat.

Conţine un amestec inovator de antioxidanți care combat efectele radicalilor liberi.

Potrivită pentru tenul mixt, gras, acneic, sau pentru cine dorește un finish mat.

NORA POP MAKE-UP & SKIN CARE

Mă găsești la Centrul de înfrumusețare ROYAL din Oradea, Strada Oneștilor, nr 102
FOLLOW ME ON INSTAGRAM